Corona Update!

15 oktober 2020


Beste leden,

Zoals jullie dinsdagavond hebben kunnen zien en horen heeft het kabinet besloten tot opnieuw een “gedeeltelijke” lockdown.

Ook voor de sport heeft dit wederom gevolgen. Omdat er wat verwarring bestond over het tennissen met 4 personen is dit bericht wat later doordat we moesten wachten op een definitieve “GO” van de KNLTB.

Vanaf vandaag zijn alle competities, interne competities en tossavonden niet meer toegestaan. De najaarscompetitie die was gestart is per direct gestopt en zal niet meer opnieuw worden opgestart helaas.

- Wat gelukkig nog wel mag is een onderling partijtje. Dit geldt zowel voor het enkelen als het dubbelen !

- Er moet, zoals al reeds gebeurd, vooraf een baan gereserveerd zijn/worden. Na het spelen moet het park direct verlaten worden en de kantine blijft voorlopig ook dicht.

- Eventueel mag er wel gebruik worden gemaakt van de toiletten, maar niet van de kleedruimtes en er mag niet gedoucht worden.

- Aanzetten van de baanverlichting is vanzelfsprekend wel toegestaan.

Er was even discussie of het dubbelen wel mocht. Premier Rutte zei in eerste instantie van niet. Het is na overleg tussen instanties wel toegestaan mits doorlopend de 1,5 meter op de baan in acht wordt genomen.

- Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

- Ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives (maar racket fives) en wissel met de klok mee van speelhelft.

Zoals aangegeven gaat er ook strenger gehandhaafd worden. Laten we blij zijn dat we nog mogen sporten en ook dubbelen.

Laten we de regels in acht nemen en houden, zonder dat we de vereniging ongewild in problemen brengen en opzadelen met eventuele boetes van het niet nakomen van de regels.

Door het verlies van de baromzet in dit jaar kunnen we dat zeker niet gebruiken!

Laten we blij zijn met de geboden “ruimte” om nog te kunnen tennissen, neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en je medespelers en zoek de grenzen niet op.

Zo houden we het leuk en begaanbaar en vooral gezond!

Het Bestuur

Nieuwscategorieën Nieuws van de bestuurstafel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 111 642 238

T.V. Duiveland

Stolpweg 4
4306 BG Nieuwerkerk