Beschikbaarheid banen

Beschikbaarheid banen

Er zijn géén banen beschikbaar voor recreatief tennis, indien er gedurende een 'groot' toernooi (denk aan: Gruttenpikkers I en II én clubkampioenschappen) een beroep moet worden gedaan op alle vier de tennisbanen. Ook tijdens een ééndaagse activiteit (denk aan: openingstoernooi, junior-senior toernooi, snerttoernooi, etc.) zal er naar alle waarschijnlijkheid géén baan beschikbaar om 'vrij' te tennissen. Het tennispark is 'gesloten' voor senioren tijdens het jeugdkamp, wat duurt van een vrijdagavond tot en met zaterdagochtend.  

Er is géén baan beschikbaar voor recreatief tennis, indien er voor de competitie op vier banen dient gespeeld wordt.  

Tevens zullen er twee banen 'bezet' zijn als er op een toss- of spelletjesavond een groot aantal deelnemers is. De vrije baan tijdens de spelletjesavond is beschikbaar voor senioren en tijdens de tossavond voor de junioren. Wanneer op de desbetreffende avonden geen senioren/junioren aanwezig zijn kunnen alle banen voor de spelletjes- en tossavond worden gebruikt wanneer dit gelet op het aantal deelnemers wenselijk is.  

Er zijn drie banen beschikbaar voor recreatief tennis, indien er tussen 20:00 uur en 21:00 uur op woensdag (of donderdag) tennisles is.  

Zie ook Baanregelement.