Van de bestuurstafel

BESLUITEN

Contributie bij een langdurige blessure:
Raakt een jaarlid gedurende het seizoen langdurig geblesseerd dan kan hij/zij een verzoek indienen om het jaar erop 50% korting te krijgen op de contibutie. Dit kun je aanvragen bij de penningmeester en zal worden besproken in het dagelijks bestuur. Met langdurig geblesseerd wordt bedoeld dat je door de blessure meer dan acht maanden in dat seizoen geen tennis kunt spelen. Een seizoen loopt van 1 januari t/m 31 december.

Sleutels hek en kantine:
Sleutels van het hek en de kantine zijn verkrijgbaar bij Hugo Jongebreur. Graag van tevoren een mail sturen naar [email protected]  ( of een appje naar 06-22064984 ) zodat je een afspraak kunt maken om deze op te halen. voor de sleutel moet je een borg van 5 euro betalen en voor een tag van de kantine is het 12,50.

Kantine:
Heb je een sleutel van de kantine (dus het bargedeelte) en wordt er wat gedronken ? Maak gebruik van het kassasysteem en reken af via de pin. 

Roken in de kantine is niet toegestaan!

Maak je gebruik van de bar? Zorg dan ook dat bij het afsluiten alles weer is aangevuld, leeg fust in achterste voorraadhok wordt geplaatst, de vuilnisbakken worden geleegd en alles schoon wordt achtergelaten. Wel zo fijn voor diegene die na jou gebruik maakt van de bar. Zet daarnaast alle verlichting (ook de buitenverlichting), terrasverwarming en de verwarming binnen uit.

Een aantal jaren geleden was het gebruikelijk dat het eerste rondje koffie/thee bij de competitie door de vereniging werd betaald. Dit is al een aantal jaren niet meer! Daarom ook het eerste rondje noteren op de competitielijst.

Maak je gebruik van de kantine? Dan moeten de terrasdeuren en de zijdeur ontsloten zijn! De balk mag ook niet bij de terrasdeuren geplaatst zijn. Dit is verplicht gesteld door de gemeente, omdat er sprake moet zijn van een vluchtroute. Als er controle is van de gemeente en wij voldoen daar niet aan kan er een boete volgen.

Energieverbruik
Ben je klaar met tennissen, staat de baanverlichting aan, zijn de banen leeg en wordt er die avond niet meer gespeeld? Zet dan zsm de verlichting uit. Zijn er bijv maar 2 banen bezet maak dan ook gebruik van baan 1/2 of 3/4 zodat niet op alle banen de verlichting hoeft te branden. Ondanks dat we nu gebruik maken van LED verlichting en een stuk duurzamer zijn kunnen letten op ons verbruik en daar op deze manier mee besparen.

Staat de verwarming in de kantine aan? Dan graag de terrasdeuren dicht.

Van de terrasverwarming kan alleen gebruik gemaakt worden van 1 november tot 1 april van elk jaar.

Kast tennistassen
Er is een mooie kast gemaakt voor de tennistassen en die staat onder de overkapping. Wij willen jullie vragen daar jullie tassen in te plaatsen of in de kleedkamers en niet in de kantine.

Voetballidmaatschap jeugd
Het voetballidmaatschap is aankomende zomer ook voor jeugd die niet op voetbal zit, maar bijvoorbeeld op een andere sport. Zo kunnen ze een aantal maanden kijken of ze tennis leuk vinden. 

Voetballen op tennispark de Grut
Het is niet toegestaan om te voetballen op ons tennispark.

Introduceebeleid 
Het is als lid van TV Duiveland mogelijk om een introducee mee te nemen tegen betaling van euro 5,00 per keer. Het is niet toegestaan om een en dezelfde persoon meer dan drie keer als introducee te laten tennissen. 

Wil je tennissen met iemand die geen lid is bij ons, maar wel lid bij een andere tennisvereniging uit de gemeente Schouwen-Duiveland? Dan is dit bij ons mogelijk. Wij zijn een gastvrije vereniging en bieden dit graag aan. 

Voor dit introduceebeleid gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Alle spelers zijn KNLTB lid en lid van een tennisvereniging op Schouwen-Duiveland.
  • Van 1 januari t/m 31 december voor leden van andere tennisverenigingen uit de gemeente Schouwen-Duiveland met all weatherbanen.
  • Van 1 april t/m 30 september voor leden van tennisverenigingen uit de gemeente Schouwen-Duiveland waar niet het jaar rond gespeeld kan worden.
  • 1 lid van TV Duiveland kan 1 iemand introduceren. Bijvoorbeeld: dubbel 2 leden TV Duiveland + max 2 introducees.
  • Alle spelers worden bij reservering van de banen aangemeld via de KNLTB app.
  • Het introduceebeleid geldt niet tijdens toernooien, competitiedagen, lesuren en andere activiteiten.
  • In geval van oneigenlijk gebruik, te bepalen door het bestuur, kan het introduceebeleid met directe ingang worden beeindigd.

Competitieleden
Een competitielid mag in de week voorafgaand aan het begin van de competitie op de banen oefenen. Het is niet toegestaan om eerder dan een week voor aanvang van de competitie op de banen te oefenen, tenzij dit als introducee gebeurt en dan is het voorgaande van toepassing. Gedurende de competitie mag het competitielid onbeperkt gebruikmaken van de banen. Het competitielid is uitgesloten van deelname aan de clubkampioenschappen en andere activiteiten, welke worden georganiseerd door TV Duiveland.

Dinsdagavondtoss
Het bestuur heeft besloten, dat indien er 16 personen of meer aanwezig zijn tijdens de toss, alle banen beschikbaar zullen zijn voor de toss. Indien er tijdens de toss les wordt gegeven, is er één baan beschikbaar voor de les en zijn de overige banen beschikbaar voor de toss. Het staat de personen die vrij wilden tennissen uiteraard vrij om mee te doen met de toss. De tijden zijn: dinsdagavond: 19.30-22.30